Uddannelse m.m


Hvem er jeg

Jeg hedder Gülten Eminovski

Uddannet pædagog og psykoterapeut fra Højvangseminariet/ Gråbrødreinstitut. Jeg har 15 års erfaring med børn i alderen 5-10 år. Jeg har arbejdet på døgninstitution 1/2år- Psykiatrisk afd Bispebjerg hospital som vikar 2år. Sproggruppe 12år, samt SFO 15år. Bh-klasse 3år.

2014 uddannede jeg mig til Cognitiv Coach.

Jeg har erfaring indefor rådgivende samtaler med forældre/ børn. Arb med inklusion og AI(Anerkendelse). Jeg har særlig interresse og viden omkring børn/ kommunikation.

2002 udviklede jeg konseptet StopMob som stadig er under udvikling. StopMob tages i brug med/af børn.

2014 deltog jeg i en konkurrence arrangeret af Reach for change i samarbejde med TV3. Konkurrencen gik på "Har du en god idé,der kan gøre hverdagen bedre for børn i Danmark". Ud af 60 ansøgere endte jeg med, sammen med 2 andre sosiale iværksættere,at blive tilbudt en plads af rådgivning og hjælp til kapacitetsopbygning af min idé og arbejde, så StopMob kan skabe værdi for endnu flere børn fremadrettet. Jeg repræsentere CHANGE LEADERS 2015 Danmark.

 

Som metode tilbydes foredrag samt en redskabskasse "STOPMOB" med forskellige værktøjer, som giver børn mulighed for at kunne rumme sig selv samt at skabe indre ro.

 

To former for foredrag tilbydes:

1. Jeg tilbyder et personligt oplæg til lærere og pædagoger mht. hvordan de kan arbejde samt   videreudvikle redskabskassen "STOPMOB"

2. Jeg tilbyder også et personligt oplæg til børn, hvor jeg underviser i "STOPMOB".